2014-07-06

Pelīte atrada savu Cilvēku!

Šodien pienāca tas brīdis, kad īstais Cilvēks sastapa savu īsto Suni.
Šī satikšanās nebija plānota, bet Pelīte tai īpaši gatavojās - mācījās pārvarēt bailes, gūt pašpārliecinātību, mācījās uzticēties cilvēkiem un saprast viņu pasauli.
Visi zināja - šī diena pienāks. Un šodien Pelīte aizbrauca mājās.

Šis ir laimīgais stāsts! Lai Tev, Pelīte, laba suņa dzīve jaunajā ģimenē!

Paldies Juglas patversmei "Labās mājas" par rūpēm, fonda "Save Our Life" kinoloģei Jūlijai Bogomolovai par apmācībām, fonda Kucēnu skoliņas grupas vadītājai, fantastiskajai Dacei Kinapai un visiem, kuri lasīja šo blogu un savā sirsniņā vēlēja Pelītei laimīgu mūžu!



Šo Pelītes blogu es izveidoju 2014. gada 1. jūnijā, un pagāja 36 dienas, kamēr patversmes suņuks atrada savas īstās mājās.
Paldies visiem tiem 1248 klikšķiem šajā blogā, kuri lasīja Pelītes stāstus un palīdzēja viņai ar saviem laba vēlējumiem!

Šeit foto pēc pāris dienām no jaunajām mājām:










Šīs bildes - vēl pēc 2 nedēļām:




Un atļāvos šeit ielikt jaunās saimnieces Olgas burvīgos stāstus par Pelītes jauno dzīvi:

"Pielikumā pieliku brīvdienu bildes, ko pavadījām Limbažos pie ezera. Pelīte izbaudīja visus iespējamos priekus - peldējās, spēlējās ar bērniņiem un naktī smuki gulēja teltī.

Meitene ir ļoti, ļoti mīļa, un vēl joprojām ar katru dienu verās vaļā. Jūsmojam, kad smaida un peldās baseinā, spēlē futbolu un pa kluso izrok pa kādai bedrītei.

Apmeklējam arī Spices skoliņu pie Jūlijas. Pelīte ir liels malacītis! Un kā jau mēs smejamies - iemīlējusies vienā Raselītī... Nespēj viens bez otra, un arī mācās tikmēr, kamēr neredz viens otru. Kad ierauga, viss... :D :D :D prieki, spēles.

Tā kā meitiņa šobrīd nometnē, Pelīte brauc man līdzi uz darbu un jau apbūrusi kolēģus! Visi apbrīno viņas dzīvesprieku un mīļumu! Bieži paņemu klēpī, un tad viņa piespiežas kā mazs bērniņš, un tas nespēj nesildīt sirsniņu.

Paldies Jums par Pelīti!
Ar cieņu,
Olga :)

Nav komentāru: